Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El fort aiguat del matí genera diverses incidències puntuals a Vilafranca i l’entorn

Inundacions de baixos, conductors amb els cotxes atrapats a l’aigua a les rotondes de Ronda de Mar i el Balcó de les Clotes i contenidors moguts de lloc són algunes de les incidències.

La forta tempesta que ha descarregat sobre Vilafranca i els municipis de l’entorn a primera hora del matí i que ha arribat a acumular fins 47 litres per metre quadrat a Moja i 24 a Vilafranca, ha generat diverses incidències de caràcter menor. Policia Local i Bombers han realitzat diversos serveis per a ajudar a solucionar algunes inundacions de baixos, rescatar a conductors amb els cotxes encallats a l’aigua a les rotondes de Ronda de Mar i el Balcó de les Clotes i a retirar contenidors.

El carrer Doctor Fleming de Vilafranca s’ha hagut de tallar a la circulació durant una estona. Igualment, hi ha hagut problemes a d’altres zones de la ciutat que, habitualment, pateixen els efectes de la pluja de manera recorrent

L’acumulació d’una gran quantitat de fulles de vegetació i brutícia després de mesos sense ploure, ha contribuit a taponar els embornals de les clavegueres i a complicar encara més les tasques del cossos d’emergències. També els treballadors de la neteja viària han hagut de duplicar esforços per reduir les afectacions. Amb tot, el conjunt de problemes no ha estat rellevant a cap zona ni de Vilafranca ni del seu entorn.

De manera paralel.la, en el moment de màxima intensitat de la tempesta, s’ha produït un accident de trànsit a l’autopista AP7 entre Vilafranca i Olèrdola als punts quilomètrics 197 i 199 en sentit Nord.

Com a conseqüencia de l’accident, que ha implicat a dos vehicles, la calçada ha quedat tallada durant una bona estona i s’han anat generant retencions d’importància. La circulació ha anat tornant a la normalitat pels volts de les 10 del matí

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: