Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca va ser víctima d’un intent d’estafa, però la va detectar

Delinqüents informàtics van intentar robar 25.000€ a l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, que va detectar a temps l’estafa i no va perdre els diners.

Aquest diumenge, el diari la Vanguardia publicava la notícia que un grup de delinqüents informàtics han robat 8 milions d’euros a entitats públiques com el Servei Català de Trànsit, l’Hospital d’Igualada o el MACBA, així com a consells comarcals i ajuntaments. En el llistat que publica el diari hi figura l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, a qui van intentar estafar 25.000 euros al febrer del 2019 suplantant la identitat d’un dels seus proveïdors.

Fonts de l’ajuntament, però, afirmen que l’intent d’estafa va ser detectat i no es va arribar a materialtzar. De manera que l’Ajuntament no va perdre aquests diners.

Segons La Vanguardia el cas ha estat remès al jutjat central d’instrucció 5 de l’Audiència Nacional en el marc d’una macrocausa que investiga una organització criminal internacional dedicada a estafar entitats públiques fent-se passar per proveïdors de serveis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: