Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera jornada del Vilajuga 2022 omple l’espai La Nau de desenes de jugadors i jugadores

El Vilajuga 2022, les jornades lúdiques dedicades als jocs de taula, els wargames i els jocs de rol, va començar amb molta força dissabte en una primera jornada centrada a l’anomenat Espai Juga

A La Nau, els participants van trobar una ludoteca gratuïta, una zona de prototips de jocs i, a més, van poder participar en diferents torneigs de jocs de taula. Aquesta és la primera edició després de la pandèmia i aquesta circumstància va provocar que el número de jugadors i jugadores que es van acostar a La Nau fos més elevat del que es preveia.

El Vilajuga d’aquest any ha canviat de format i ha passat de concentrar-se en un únic cap de setmana a dividir-se en tres dissabtes. El primer va ser aquest passat cap de setmana, el segon serà el 24 de setembre on hi haurà l’Espai Imagina amb jocs de rol, jocs de cartes, miniatures i wargames i el tercer, un dissabte de tardor pendent de concretar amb jocs de caràcter familiar i activitats per als més petits.

També hi ha hagut un canvi d’escenari. S’ha deixat l’espai firal i l’activitat s’ha traslladat a La Nau on l’organització de les activitats ha resultat més senzilla per part dels responsables de les jornadesEl bon nivell d’acceptació de la jornada inaugural fa pensar que les dues pendents de setembre i de la tardor també tindran un seguiment majoritari de jugadors i jugadores de totes les edats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: