Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local de Vilafranca evita dues ocupacions il·legals d’habitatges en un sol dia

La Policia Local de Vilafranca evita dues ocupacions il·legals d’habitatges en un sol dia

L’actuació de la Policia Local de Vilafranca i la col·laboració ciutadana van evitar que diumenge 24 de juliol s’ocupessin il·legalment dos habitatges.

La primera temptativa es va produir cap a les 4,45h de la matinada al carrer Moret, quan la policia va rebre l’avís que algú estava intentant entrar en una casa on actualment no hi viu ningú. Els agents van acudir-hi i hi van aconseguir entrar a través d’una finestra amb l’ajut dels Bombers. A dins els agents hi van trobar amagat un jove que serà investigat per un delicte d’usurpació d’un immoble.

El mateix dia a les 18:20h al carrer Sant Antoni, hi ha haver un altre intent d’ocupació. La Policia Local va rebre trucada informant que s’estava intentant entrar a una casa on actualment no s’hi viu. La patrulla va localitzar una persona que havia trencat la finestra i estava lliurant les claus de l’habitatge a una altra. Les dues persones estan investigades per un delicte d’usurpació d’un immoble. La propietat es va encarregar de tornar assegurar l’immoble per impedir noves ocupacions i va presentar denúncia formal pels fet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: