Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La nova edició del Riudelletres es farà a Sant Pere de Riudebitlles el diumenge 25 de setembre

La nova edició del Riudelletres es farà a Sant Pere de Riudebitlles el diumenge 25 de setembre

El Riudelletres tindrà lloc el proper diumenge 25 de setembre, de 10h a 19:30h, a Sant Pere de Riudebitlles.

Com cada any, el programa de la jornada de formació estarà protagonitzat per professionals de l’àmbit de les lletres amb llarga trajectòria. L’editora Piu Martínez parlarà de l’animació lectora i l’àlbum il·lustrat; l’editor d’Edicions del Periscopi Aniol Rafel oferirà la xerrada ‘Publicar traduccions’; i Pau Vidal, Miquel Cabal i Esther Tallada protagonitzaran la taula rodona ‘De la creació a la traducció’. Hi haurà, a més, una altra taula rodona sobre el futur de la literatura infantil i juvenil. El programa complet es pot consultar a la pàgina web Riudelletres.cat.
Per participar a la jornada cal inscriure’s a través del formulari d’inscripció habilitat ja que les places són limitades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: