Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La música, la gastronomia i l’enoturisme protagonistes dels dos últims concerts de Musicveu

La música, la gastronomia i l’enoturisme protagonistes dels dos últims concerts de Musicveu

El festival amb caire solidari destina part de la recaptació al programa ‘Junts per l’Alzheimer’ de les associacions TÍAM i Llambrusca.

El Festival Musicveu de la Fundació Pinnae organitza per diumenge 17 de juliol i el dissabte 20 d’agost dues experiències úniques per viure uns vespres d’estiu plens de música, gastronomia, solidaritat i enoturisme. El 17 de juliol, a les 8 del vespre, a les caves Joan Sardà de Castellví de la Marca, la banda Fredi’s Jazz Band dirigida per Enric Alegre oferirà un concert amb molta energia i entusiasme. El preu de les entrades és de 12€. Per altra banda, el dissabte 20 d’agost, a les 8 del vespre, a les caves Rovellats de Sant Martí Sarroca, serà el grup Northern Cellos que presentarà l’espectacle “Let’s rock, let’s dance … let’s cello!” on interpretaran enèrgics medleys de rock, pop, dance i metall amb quatre violoncel·listes i un bateria. El preu de les entrades d’aquest concert també és de 12€. Les entrades es poden adquirir al web musicveu.cat o a les taquilles del Fòrum Berger Balaguer.

Per altra banda, en els dos actes s’ofereix la proposta Musictast, on els assistents poden obtenir un tiquet per 25 euros que els permetrà gaudir d’una experiència gastronòmica a càrrec de Cal Blay.

L’adquisició del musictast dóna dret a 3 tiquets gastronòmics per escollir, 1 tiquet de postres i 3 tiquets de begudes que es podran bescanviar una vegada finalitzi l’actuació.

El Musicveu és el festival solidari del Penedès que organitza la Fundació Pinnae. Part de la recaptació es destinarà al programa ‘Junts per l’Alzheimer i altres demències’ que realitzen les associacions TIÁM i Llambrusca al territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: