Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La multinacional belga de transports H.Essers compra l’empresa penedesenca Coral Transports

L’empresa Coral Transports&Stocks ha posat aquesta setmana el punt i final a la seva activitat després de 27 anys de treball.

La firma penedesenca ha estat adquirida per la multinacional belga de transports i logística H.Essers que, a partir d’ara, gestionarà la flota i els treballadors de l’empresa penedesenca radicada a Sant Cugat Sesgarrigues.

Essers arriba al Penedès amb la voluntat d’expandir-se en el conjunt de la Península Ibèrica. Actualment té una flota de 1.440 camions i 3.816 remolcs i va ser l’encarregada durant la pandèmia del transport de la totalitat de les vacunes Pfizer de la Covid-19.

Per la seva banda, Coral Transports finalitza, amb aquest acord de venda, una trajectòria de 27 anys. L’operació es va tancar l’octubre després que la direcció de Coral es decantés per la firma belga per les seves característiques.

Amb la compra per part d’H.Essers de l’empresa penedesenca, deixaran de circular els camions de Coral Transports per les carreteres del país i, a partir d’ara, serà més habitual veure els vehicles vermells de la firma belga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: