Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació potencia la implantació de les noves tecnologies en municipis de l’Alt Penedès

Amb la intenció de millorar la cohesió territorial, la Diputació està fent jornades de treball en diferents punts del territori i s’ha obert una línia d’ajuts per adquirir material tecnològic.

Dimarts la sala polivalent de Puigdàlber acollia una jornada organitzada per la Diputació per tal de parlar sobre sostenibilitat, agroecologia i transformació digital amb la voluntat d’ajudar a garantir la cohesió territorial.

El president delegat de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació, Marc Verdaguer explicava que es tractaven molts àmbits, però encarats a garantir aquesta cohesió territorial.

La jornada comptava també amb la participació del Consell Comarcal. El seu president, Xavier Lluch, remarcava que treballar per aquesta sostenibilitat passa per garantir l’accés a les noves tecnologies també en els municipis més petits.

Finalment l’alcalde de Puigdàlber, Miquel Vallès, insistia en que als municipis petits els cal suport per poder fer aquestes actuacions.

Des de la Diputació es destinaran més de 75.000€ per tal que municipis de l’Alt Penedès de menys de 20.000 habitants puguin adquirir material tecnològic que faciliti les capacitats de teletreball i connectivitat de les administracions locals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: