Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gertrudis, Raggatuning i La Loca Histeria, plats forts de la Festa Major dels Monjos 2022

La Festa Major dels Monjos ha estat dissenyada la Comissió de Festa Major, conjuntament amb l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

La Festa Major dels Monjos torna la segona quinzena de juliol amb el lema ‘Surt i Balla’. El concert estrella és el del grup català Gertrudis, i el cartell musical es completarà amb els ritmes llatins i tropicals de Raggatuning i l’actuació de La Loca Histeria.

La festa es durà a terme del 14 al 20 de juliol i començarà amb el repic de campanes i la traca d’inici de festa davant de l’Ajuntament. Tot seguit, a la plaça de Pau Casals, Raimon Gatell donarà el tret de sortida de la festa amb el pregó d’enguany.

També hi haurà matinades, cercaviles, amb la participació dels balls petits i grans i la ballada de lluïment el diumenge 17 a dos quarts de dotze a la plaça de Pau Casals. Dimecres dia 20 de juliol, diada de Santa Margarida, se celebrarà l’ofici solemne en honor a la patrona i seguidament actuaran els balls folklòrics.

Els espectacles de foc també tenen lloc al programa amb la celebració de la cercavila de foc infantil, tabalada i correfoc, que es durà a terme divendres 15. Dimarts 19, el ja tradicional castell de focs s’engegarà des del parc de La Biblioteca, i la nit de foc i traca de fi de festa tancarà els actes de la Festa Major 2022 a la plaça de l’església.

El dilluns dia 18 els més petits seran els protagonistes i podran gaudir d’inflables, la traca infantil participativa i la cercavila infantil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: