Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Futbol i calor, protagonistes d’una Copa Penedès TV amb el Sant Sadurní blau com a campió

240 participants entre jugadors i entrenadors al llarg de dos dies de competició que posen fi a la temporada futbolística penedesenca.

Aquest cap de setmana el Municipal de Vilafranca ha tornat a acollir una nova edició de la Copa Penedès TV – Gran Premi CCAP, el torneig per excel·lència de categoria infantil de futbol 7 a la comarca.

Una cinquantena de partits que es tancaven amb la final de diumenge al migdia, amb l’equip de Sant Sadurní blau com a campió de la present edició. Un partit que es va decidir amb gol a l’últim segon, sense capacitat de reacció pels Monjos, amb el xiulet final.

Un dels moments àlgids de la matinal de diumenge va ser la tradicional desfilada dels equips de cada municipi, i la posterior recollida d’obsequis per part dels participants, just abans de la disputa de les finals. Un total de 240 persones entre jugadors i integrants dels cossos tècnics.

A banda dels resultats, gran ambient el viscut al Municipal durant els dos dies, tot i les altes temperatures. Famílies vingudes de tota la comarca van contribuir a donar color a la festa del futbol 7 comarcal. El torneig ha tornat al calendari esportiu dos anys després de la darrera edició.

Pel que fa al palmarès de la competició, el Sant Sadurní blau va sortir campió en vèncer els Monjos per 1-0. En el duel entre segons de grup, Sant Pere de Riudebitlles es va imposar al Vilafranca vermell als penals. El Vilafranca groc finalitzava com a campió dels tercers en vèncer per 3-1 el Sant Sadurní verd, i el duel entre els millors quarts classificats va acabar amb el conjunt de Sant Llorenç d’Hortons i la Llacuna com a campió, imposant-se al combinat de Mediona als penals.

Entre els cinquens classificats, Torrelles s’imposava per 2-5 a Avinyonet, en un duel que es va disputar amb partits d’anada i tornada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: