Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es talla al trànsit el c/ Sant Julià per obres de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua

Es talla al trànsit el c/ Sant Julià per obres de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua

A partir de dimecres es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Sant Julià. Els treballs s’allargaran fins a principis de setembre i abastaran el tram des de del carrer Oriol fins al carrer Oviedo.

En una primera fase es durà a terme la renovació de la xarxa d’abastament d’aigua fins al 29 de juliol en el tram entre els carrers Sant Antoni i Oviedo. En una segona fase, del 29 de juliol al 12 d’agost, es farà en el tram entre els carrers Sant Fèlix i Oriol. Mentre es duguin a terme les obres de renovació de la xarxa d’aigua el trànsit quedarà tallat entre les 8 i les 18h. A partir de les 18h s’obrirà la circulació i l’accés de vehicles al veïnat.

Un cop finalitzats els treballs de renovació de la xarxa d’aigua es preveu iniciar una 3a fase que consistirà en la renovació de la xarxa de clavegueram i que sí que implicarà el tall total del trànsit les 24 hores del dia en tot el tram del carrer Sant Julià entre el carrer Oriol i el carrer Oviedo. Aquestes obres s’allargaran 4 setmanes aproximadament, del 15 d’agost al 9 de setembre. En aquest període el veïnat no podrà accedir tampoc als aparcaments privats.

Els treballs de renovació de la xarxa d’aigua i de clavegueram que executa Aigües de Vilafranca, amb un pressupost d’uns 235.444 euros, es faran prèviament a les obres de reurbanització de tot el carrer de Sant Julià, entre el carrer Oriol i el carrer Oviedo, un projecte inclòs dins el Pla d’Intervenció Integral al Centre i al Carrer Comerç-PIICC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: