Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Xicots fan castells de 7 tot preparant l’actuació a la Festa Major de La Granada

Els Xicots fan castells de 7 tot preparant l’actuació a la Festa Major de La Granada

Cap de setmana de doblet d’actuacions per als Xicots de Vilafranca, que han aconseguit enlairar castells de 7 bàsics tant dissabte com diumenge.

Dissabte a la tarda els Xicots van actuar a la Diada de Sant Pere a Tarragona, organitzada per la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. Van obrir plaça amb el principal objectiu del dia, que era repetir el 4 de 7 amb l’agulla que havien descarregat a Vilafranca per Fires. El quatre es va carregar de forma correcta, però el pilar central no va treballar amb comoditat i va cedir, deixant el castell en intent. A continuació van descarregar un solvent 3 de 7, i en tercera ronda van descarregar el 4 de 7, finalitzant amb dos pilars de 4 simultanis.

En la segona actuació del cap de setmana van actuar diumenge a Barcelona, a la plaça del Rei, a la diada d’Estiu organitzada per la Colla Jove de Barcelona. Van obrir la seva ronda de castells amb el 4 de 7, castell que es va descarregar correctament i amb canvis respecte el del dia anterior. En segona ronda van completar el 4 de 6 amb l’agulla, on es va estrenar una nova cassoleta, i per acabar van fer el 3 de 6 amb l’agulla.

Els Xicots segueixen assajant per seguir preparant el proper gran compromís d’aquest dissabte 9 de Juliol a la Festa Major de La Granada, una de les fites més importants en aquest tram de temporada.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: