Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos celebra l’streetball 3×3 a resguard del sol i de l’onada de calor

El club ha celebrat diferents activitats durant les dates d’estiu, mentre als despatxos es treballa per acabar de donar forma a l’equip de la nova temporada.

Els equips de la comarca segueixen preparant una nova temporada, encara amb setmanes de marge. Un dels exemples és el Monjos Bàsquet Club, equip que ve de completar una de les millors temporades de la seva història. 5ens al final de la primera fase de la Segona Catalana, els de Nil Alemany es van quedar a només una victòria de poder lluitar per l’ascens de categoria a la segona fase.

L’equip va aconseguir la permanència amb certa solvència, i enguany tornarà a competir a Segona Catalana amb l’objectiu de com a mínim igualar el bon rendiment i imatge del passat. La propera temporada, però, serà amb canvi d’inquilí a la a banqueta: Oriol Carmona serà el nou entrenador, en substitució de Nil Alemany, que abandona l’equip per motius laborals.

Abans que doni inici una nova temporada, l’entitat organitza activitats diferents i amb un clar accent estiuenc. Aquest mateix cap de setmana, per exemple, tenia lloc una nova edició del 3×3 de l’entitat monjenca.

Ara, els Monjos BC abaixarà la persiana unes setmanes, abans de centrar-se al 100% en la nova i exigent temporada, a l’espera de coneixer els calendaris de la lliga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: