Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons completen l’escala de 9 i la pira 6/5 a la Granada

Els de la faixa verda van completar també el pilar de 5 per sota, a banda d’altres figures

Els Falcons de Vilafranca van actuar dissabte a la festa major de la Granada juntament amb els Xicots de Vilafranca i els Bous de la Bisbal. Els de la faixa verda van completar el pilar de 5 per sota, l’escala de 9, la pira 6/5, dues torretes, un castell de 6, diferents ventalls, dues piràmides drets de 4 i dos pilars de 4 per sota, a banda de diversos pilars de tres.

Aquest dissabte al migdia la colla vilafranquina es desplaça fins al barri de la Marina de Barcelona on a partir de la 1 del migdia duran a terme una actuació emmarcada dins del pla de l’Ajuntament de Barcelona per portar elements de la cultura popular al barri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: