Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca mantenen el ritme i completen el 3 de 9 amb folre a Lloret de Mar

Els de la camisa verda actuaven dissabte a la tarda a Lloret de Mar, i ho feien amb la voluntat de continuar mantenint el ritme i les bones sensacions de les darreres actuacions.

Així, a banda de completar els 5 de 8 i 7 de 8; van tornar a portar a plaça un castell de 9 folrat. El tercer 3 de 9 amb folre dels verds d’aquesta temporada, que arribava després d’un primer intent desmuntat, i que servia per tal que els Castellers de Vilafranca mantinguessin els castells folrats en les seves actuacions.

De cara a la propera setmana, la cita és també destacada ja que arriba la diada de les Santes a Mataró on a banda dels Verds hi actuarà la colla amfitriona dels Capgrossos i la dels Minyons de Terrassa. De cara al 24 de juliol a la plaça de Santa Anna de Mataró, els Castellers de Vilafranca treballen amb la possibilitat de portar a plaça el primer castell amb folre i manilles, la torre de 9.

Tot dependrà de com vagin els assaigs d’aquesta setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: