Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca tenen problemes per trobar finançament

Moltes empreses que abans patrocinaven ara no ho fan i d’altres han passat dos anys molt complicats i els costa poder participar

Vilafranca es prepara enguany per una festa major tradicional, lluny de les viscudes aquests dos anys per culpa de la pandèmia de la Covid-19. Però per preparar-la necessiten recursos econòmics, cosa que els està costant trobar un mica més que altres anys ja que moltes empreses que abans patrocinaven ara no ho fan i d’altres han passat dos anys molt complicats i els costa poder participar. Per això el quintet organitzatiu demana col.laboració de tot aquell o aquella que pugui ja que els patrocinis representen més del 50% del pressupost total de la festa.

Un dels esdeveniments que han organitzat per ajudar a pagar la festa major és el festival Gloriós, que se celebrarà com un dels actes previs, el cap de setmana del 26 al 28 d’agost, amb actuacions de Macaco, Sopa de Cabra i Manel, entre d’altres.

Els administradors recorden que es poden comprar entrades per cada dia i abonaments per les tres jornades a un cost de 15 i 40 euros respectivament i que el que es recapti servirà per pagar els grups però també per finançar la festa major. Ens ho explica Ernesto Ginebra

Pel que fa als preparatius de la més típica, els administradors encaren ja les últimes setmanes amb nervis i moltes ganes. Alguns actes que falten per presentar són la diada de Sant Fèlix i l’estampa, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: