Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Eloi Mitjans, Adrià Ballart i Blai Roca, un any més al Noia

Amb aquestes tres incorporacions l’equip de Sant Sadurní dona per tancada la plantilla de la temporada 2022/23.

Eloi Mitjans, màxim golejador del Noia Freixenet el curs passat, s’ha compromès una temporada més amb l’equip. El 14 del Noia, que aquest curs ha anotat 36 gols a la Parlem OK Liga, té 35 anys i va tornar a Sant Sadurní la temporada passada, després de tancar una etapa d’un any al Calafell.

Mitjans, format a les categories inferiors del Noia va debutar amb l’equip a l’Ok Lliga amb edat juvenil i va guanyar la Copa del Rei del 2008 i la Copa de la CERS del 2014.

Per la seva banda Adrià Ballart afrontarà una nova temporada a l’equip amb l’obejctiu de recuperar sensacions després de perdre’s bona part de la temporada passada per una lesió.

Ballart va arribar fa dues temporades a l’Ateneu, procedent del CP Voltregà, on havia militat dues temporades.

Pel que fa a Blai Roca, el porter d’Arenys de Munt ha refermat el seu compromís amb el Noia Freixenet per una temporada més. Roca va arribar al Noia el 2021 procedent del Voltregà, on havia jugat les últimes quatre temporades, disputant una final de la Supercopa d’Espanya i dues Final 4 de la Copa de la CERS.

Aquesta renovació, sumada a les anunciades d’Aleix Esteller, Jordi Bargalló, Toni Salvadó, Eloi Mitjans, Adrià Ballart, la continuïtat de Xavi Costa, que té contracte vigent, i les incorporacions de Jan Marimón, Martí Gabarró i Kyllian Gil, configuren el total de deu jugadors que el cos tècnic, encapçalat per Pere Varias, tindrà a la seva disposició la temporada 2022/23.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: