Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vinyamics s’erigeix com a nou punt de trobada del sector vitivinícola

Vinyamics és una iniciativa de l’Agrupació d’Agricultors del Pla de Manlleu, que s’ha convertit en una trobada entre viticultors i la resta d’agents del sector, amb la vinya com a punt en comú.

La iniciativa, que va tenir lloc el divendres 22 de juliol, ha sorgit per tal de fomentar la coneixença mútua, compartir reflexions i buscar la unitat d’acció de tots plegats per fer del sector vitivinícola català un exemple de bona entesa i col·laboració, cercar el guany de tots i aprofundir en l’ecologia i la sostenibilitat.

D’aquesta manera es va organitzar una vetllada en la que es van tastar vins de la Zona +500, amb raïms de vinyes plantades a més de 500 metres d’alçada. També es va celebrar la primera edició dels premis +500, on els viticultors decideixen premiar persones del sector que treballen en cellers amb els quals col·laboren. Concretament es fer un reconeixement a Marta Vidal, CEO de Vallformosa; i Imma Pausas, cap de viticultura de Codorniu.

En acabar, es va anunciar la subhasta benèfica de la millor vinya de parellada-montonega de la Zona +500, que tindrà lloc properament a l’auditori de Vinseum. Els beneficis de la subhasta aniran destinats a la Creu Roja de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: