Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Adrià Domènech, campió de l’Eurobasket sots 20 amb la selecció espanyola

La selecció espanyola s’imposava al combinat de Lituània per 61 a 69 a la final disputada aquest diumenge al vespre.

Aquest diumenge a la nit el vilafranquí Adrià Domènech s’ha proclamat campió de l’Eurobasket sots 20 amb la selecció espanyola després de superar el combinat de Lituània a la final per 61 a 69, en un duel que va acabar sent més ajustat del que semblava a l’inici, en què Espanya va gaudir d’un avantatge de 14 punts a meitat del segon quart.

En el partit decisiu, Domènech va tornar a jugar al voltant de 15 minuts, en els quals va aconseguit aportar 4 punts, 5 rebots i un tap.

L’actual jugador del Joventut de Badalona, també va passar gran part de la seva etapa formativa a la Secció Esportiva del Casal i ara aixeca aquest títol com a integrant d’una generació de joves jugadors molt prometedors, i amb present d’ACB, com Michael Caicedo, Rubén Domínguez o Juan Núñez, escollit MVP del torneig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: