Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vijazz 2022 engega amb les actuacions de les big bands de l’Escola Municipal de Música

Amb els dos concerts de dijous al vespre engegava el Vijazz, que fins diumenge tornarà a maridar música i vins amb actuacions de primer nivell com Sílvia Pérez Cruz o Richard Bona.

L’escenari de la Plaça de Jaume I acollia dijous al vespre els primers concerts d’aquesta edició del Vijazz, i ho feia maridant ja música i vins del Penedès. Sota la direcció d’Àlex Casañas la Big Band i la Big Band Júnior de l’escola de Música Maria Dolors Calvet van oferir dos concerts que s’acompanyaven dels comentaris tècnics sobre els vins de família Torres i Jean Leon de l’enòleg Sergi Castro.

Aquest acte comptava ja amb les entrades exhaurides fa alguns dies, i entre el públic tant hi havia amants del vi, com de la música jazz que volien ja gaudir de les primeres hores del Vijazz.

Una estrena amb participació de músics penedesencs, tots ells alumnes de l’escola municipal de música i pels qual és un gran al·licient poder actuar en un marc com el del Vijazz. Un dels integrants de la Big Band, el Lluis Montaner, ho explicava així.

Entre els assistents també es valorava molt positivament poder tornar a gaudir dels concerts i les degustacions de vins sense les restriccions dels dos darrers anys. I com destacava Montse Alsina, també el fet de poder donar oportunitat a músics locals, com els alumnes de l’escola municipal de música.

La Big Band Júnior va comptar també amb l’acompanyament de la saxofonista, cantant i compositora Eva Fernández, que va participar en algunes de les peces.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: