Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca torna als entrenaments amb moltes cares noves i l’ambició per bandera

Aquest dimecres a la tarda l’equip realitzava la primera sessió d’entrenaments d’aquesta pretemporada, menys d’una setmana abans de l’estrena en el Torneig d’Històrics, a partir de dilluns.

El FC Vilafranca ja s’ha posat en marxa per tal de preparar la nova temporada amb el retorn als entrenaments. Els jugadors estaven citats aquest dimecres a la tarda per posar-se sota les ordres del tarragoní Ivan Moreno, per 9a temporada consecutiva a la banqueta del degà.

Un il·lusionat Ivan Moreno vol transmetre aquesta il·lusió als seus jugadors. El Vilafranca enguany compta amb fins a 13 cares noves,

El degà es trobarà aquesta temporada un grup molt competitiu a la Tercera Divisió, i algunes veus el cataloguen d’un dels més durs de sempre: Badalona, Sant Andreu, Europa, L’Hospitalet, Vilassar, Peralada, Castelldefels, Cerdanyola, Montañesa, Rapitenca, Pobla de Mafumet, San Cristóbal, Grama, Girona B i Tona.

Entre aquesta nòmina d’equips el Vilafranca buscarà ser un dels favorits a l’ascens. A partir d’aquí, l’equip seguirà entrenant-se de cara a la primera posada de llarg, el proper dilluns, amb l’inici del Torneig d’Històrics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: