Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Esportiu confia en una unió fructífera entre UFEC i els Consells de Catalunya

Els dos ens han signat un acord per la creació de la Unió d’Esports de Catalunya, entitat sense ànim de lucre que té per objectiu la promoció, impuls i defensa de les entitats esportives de casa.

A finals d’aquest mes de juliol la Unió de Consells Esportius de Catalunya i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, més coneguda com a UFEC, han signat un acord per la creació d’una nova entitat amb la premisa de defensar els interessos comuns dels dos models esportius. Ho fan sota el nom de Unió d’Esports de Catalunya.

La creació de la Unió d’Esports de Catalunya es fonamenta en tres objectius principals per tal de protegir i potenciar el sector esportiu. També es busca garantir el dret a l’activitat física i esportiva de la ciutadania en general.

Per tal de contrastar la visió institucional amb els que hi conviuen en el dia a dia de les activitats esportives del territori, hem volgut coneixer el punt de vista del Consell Esportiu de l’Alt Penedès sobre la recent signatura d’aquest acord.

Les dues grans entitats paraigües del sector representen l’esport popular, el conjunt de les federacions esportives i l’esport en edat escolar de Catalunya, sumant 43 consells esportius i 71 federacions. A partir d’aquest acord la Unió d’Esports de Catalunya aglutinarà més d’un milió d’esportistes, més de 1.000 tècnics i tècniques titulats i 12.000 clubs i entitats d’àmbit esportiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: