Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comencen les obres de reurbanització del carrer de la Lluna

Comencen les obres de reurbanització del carrer de la Lluna

Durant les obres es garantirà el pas dels vianants i l’accés als establiments comercials de la zona, si bé el trànsit rodat quedarà restringit fins a finalitzar la reurbanització.

Dins del Pla d’Intervenció al Centre i el Carrer Comerç, Aigües de Vilafranca ja ha finalitzat els treballs de substitució de la xarxa d’aigua i de clavegueram a la zona i ara comencen les obres de reurbanització del carrer de la Lluna. Les obres, que també inclouen la plaça de Josep Anselm Clavé, donaran continuïtat a l’illa de vianants. S’hi ampliarà i enjardinarà l’espai públic destinat a vianants i bicicletes amb pacificació del trànsit rodat per crear una mobilitat segura i sostenible per accedir al barri del Centre. El nou espai públic, on hi haurà nou mobiliari urbà, serà més sostenible, eficient energèticament, adaptat i igualitari.

Les obres d’urbanització del carrer de la Lluna s’allargaran aproximadament fins a principis d’octubre i posteriorment tindran continuïtat cap a la plaça de Puigmoltó i el carrer de Sant Jocund, que formen part del mateix projecte.

Durant les obres es garantirà el pas dels vianants i l’accés als establiments comercials de la zona, si bé el trànsit rodat quedarà restringit fins a finalitzar la reurbanització. En la mesura que sigui possible, s’intentarà facilitar l’accés als aparcaments privats i quedaran temporalment inhabilitats quan es treballi en la ubicació concreta.

Comentaris

  1. Em fa gracia aquest ajuntament pintant arbres virtuals i tallan els reals, menys ciment i mes arbres !!

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: