Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amb motiu de diverses obres queden tallats alguns carrers del centre de Vilafranca

A partir d’aquest dimecres i per un termini aproximat d’un mes estarà tallat al trànsit el carrer de la Lluna, amb motiu de les obres de substitució de la xarxa de sanejament.

Aquestes obres es faran amb caràcter previ a les obres de reurbanització del carrer que es duran a terme de forma consecutiva i que tindran continuïtat cap a la plaça de Puigmoltó i el carrer Sant Jocund. S’intentarà facilitar l’accés als aparcaments privats en la mesura que sigui possible i quedaran temporalment inhabilitats quan es treballi en la ubicació concreta. Amb motiu d’aquestes obres entre el carrer del Carme i el carrer de Sant Jocund canviarà de sentit i serà de baixada cap a la plaça de Puigmoltó.
I d’altra banda des de dijous i fins el 15 de juliol l’Ajuntament de Vilafranca portarà a terme treballs de millora a la cruïlla que formen el carrer de la Cort, la plaça de la Constitució, el carrer dels Ferrers i el carrer de la Parellada. Aquesta obra pretén solucionar de forma definitiva el trencament de les rajoles d’aquesta cruïlla a causa del pas de vehicles voluminosos sobretot arran del mercat dels dissabtes i consistirà en l’aplicació d’asfalt imprès, similar al que hi ha a la plaça del Vall del Castell i a la plaça de l’Oli.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: