Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alex Moreno torna a Vilafranca amb motiu de la sisena edició del seu Campus

Un cop finalitzi el campus, Àlex Moreno posarà rumb a Sevilla per incorporar-se a la pretemporada del Betis, que començarà aquest dilluns.

A punt d’iniciar la pretemporada amb el Betis, el jugador penedesenc Alex Moreno ha tornat aquesta setmana a la seva Vilafranca natal amb motiu de la celebració del seu campus. 5 dies, que culiminaran aquest divendres, i en què joves fins a 17 anys han pogut perfeccionar i millorar de la mà d’un jugador de Primera Divisió. Una sèrie de dies inoblidables pels 100 participants d’aquesta edició.

La tecnificació és la pedra angular d’aquest campus.Un reforç per uns jugadors que han mostrat un gran nivell sobre la gespa. Enguany, al capdavant de la coordinació del campus s’estrena el germà de l’Alex, en Marc Moreno, també futbolista, i actualment formant-se com a entrenador.

Aquest proper dilluns, Alex Moreno posarà rumb a Sevilla per incorporar-se a la disciplina de l’equip i tornar a posar-se a les ordres de Manuel Pellegrini, per tal de preparar la nova temporada, que començarà el cap de setmana del 14 d’agost amb l’inici de la Lliga.

Moreno tanca així una temporada immillorable, en què s’ha consolidat com un dels millors jugadors de la Lliga Espanyola, contribuint a la cinquena plaça d’un Betis que tornarà a jugar l’Europa League i es proclamava campió de Copa 17 anys després.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: