Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Adrià Domènech i la Selecció Espanyola, a les semifinals de l’Europeu sots-20

Adrià Domènech i la Selecció Espanyola, a les semifinals de l’Europeu sots-20

Adrià Domènech disputarà les semifinals de l’Europeu amb la Selecció Espanyola, aquest dissabte a les 18:45h, davant el combinat d’Israel.

La selecció espanyola de bàsquet sots-20 s’ha classificat per les semifinals de l’Europeu sots-20 que s’està disputant aquesta setmana a Montenegro. L’equip, amb el vilafranquí Adrià Domènech a les seves files, superava amb comoditat la selecció de Bèlgica, per 71 a 95.

Després de no poder disputar l’últim partit de la fase de grups per lesió, Domènech tornava a vestir-se de curt, aportant 8 punts amb un 100% en tirs de camp i només un error en el tir lliure, a més de 3 assistències i un tap, en 16 minuts sobre la pista i aconseguint un 14 de valoració.

A partir d’ara, duel decisiu aquest dissabte, a les 3/4 de 7 de la tarda, contra la selecció d’Israel, a la primera de les semifinals de l’Europeu. L’altre duel enfrontarà els combinats de Lituània i l’amfitriona Montenegro.

En cas d’accedir a una hipotètica final, aquesta es disputaria diumenge, a 2/4 de 9 del vespre. Tots els partits es podran seguir en directe pel canal de YouTube de la FIBA.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: