Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acte final de campanya de les eleccions del Consell Regulador de la DO Cava a Sant Sadurní

Les eleccions tindràn lloc aquest dimecres.

Els candidats de la coalició integrada per Unió de Pagesos, JARC i l’Associació de Viticultors van fer un repàs de les fites assolides els últims quatre anys i van presentar els seus nous objectius i propostes, principalment per a mantenir la qualitat i augmentar el preu del raïm i el vi. A l’acte, hi van intervenir dos dels tres candidats titulars de la coalició, l’Antoni Borràs, d’Unió de Pagesos i Santi Vallés, de l’Associació de Viticultors. Jaume Domènech, de JARC no hi va poder assitir per covid. Es va celebrar a la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní i va servir per explicar que des de la colaició es treballarà per reclamar un estudi de costos de producció de raïm, que assenti les bases del preu per hectàrea dins de la D.O. Cava. O la creació posterior, dins del Consell Regulador del Cava, d’un marc de compromís voluntari entre les empreses elaboradores i els agricultors. Un segell que certifiqui, per a aquells cellers que ho demostrin, que paguen per sobre dels preus de l’estudi de costos validat.
Sota el lema ‘Futur, Preu, Valor’, la candidatura defensa mesures en aquesta línia, en pro de la valorització del cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: