Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
A finals de juliol torna una nova edició del Festival de Música a les Vinyes a Subirats

A finals de juliol torna una nova edició del Festival de Música a les Vinyes a Subirats

Els dies 23 i 30 de juliol Subirats acollirà els concerts del Festival de Música a les vinyes, un festival que, any rere any, ofereix concerts de gran qualitat artística amb alguns dels millors músics

El primer dels concerts que es faran a Torre-ramona serà el dissabte 23 de juliol, dins del recinte emmurallat del Palau Gralla, amb un concert creat expressament pel festival amb els artistes Manel Fortià, Marc Miralta i Xavi Torres, que portaran a l’escenari la proposta musical ‘Tres x Tres’. El segon concert serà el dissabte 30 de juliol, amb la Cobla Marinada, Pere Martínez, Vicens Martín i David Domínguez que portaran als escenaris del festival l’espectacle ‘Llum’, un recull de cançons i poemes musicats que representen la lluita dels pobles.

Abans de l’inici dels concerts, els espectadors podran veure l’exposició de Pujolboira i Bergsrud ‘L’heretat dels mites Greco-Romans’. I després de les actuacions els assistents degustaran cava elaborat a Subirats amb Préssec d’Ordal. El tradicional maridatge davant la Confraria del Cava Sant Sadurní es recupera després de dos anys de no celebrar-se.

Venda d’entrades i abonaments online per a tots dos concerts al web entrapòlis.com. Els dies de concert s’habilitarà un punt de venda a taquilla, en cas que quedin entrades disponibles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: