Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca commemora el Dia internacional per l’alliberament LGTBI

La regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, ha presentat el conjunt d’accions que tindran lloc per reivindicar el 28 de Juny – Dia Internacional de l’alliberament LGTBI.

L’objectiu és el de promoure la visibilització i sensibilització envers el col·lectiu. Arroyo ha indicat que aquestes accions formen part d’una línia de treball que persegueix una Vilafranca lliure d’agressions LGTBIfòbiques i més inclusiva. Aquest dimarts a la jornada central del Dia de l’Orgull, l’Ajuntament de Vilafranca penjarà la bandera LGTBI. A la tarda, a partir de les set, a la plaça de la Vila, hi haurà una concentració de suport i lectura del manifest a favor dels drets LGTBI. La lectura del manifest anirà a càrrec de l’activista Diana Velasco. En acabar, es podran seguir els Monòlegs LGTBI, a càrrec de Nus Teatre.
A l’espai jove La Nau, el dia 1 de juliol a les sis de la tarda, tindrà lloc una pintada LGTBI per visibilitzar el col·lectiu jove. També el mes de juliol, i adreçades al públic infantil, estan previstes dues accions de sensibilització. Un conta contes a càrrec de Fes-t’ho com vulguis, el dia 6 de juliol a la Biblioteca Torras i Bages, a partir de les sis de la tarda, i teatre fòrum La Perruca, a càrrec de NUS Teatre, el dia 6 de juliol a l’Auditori de Vinseum, a dos quarts d’onze del matí, per a infants inscrits als casals d’estiu del Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: