Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sopa de Cabra, Macaco i Manel actuaran al Festival Gloriós de Vilafranca previ a la Festa Major

Els administradors i administradores de la Festa Major de Vilafranca han presentat aquest divendres al vespre una nova edició del Festival Gloriós.

Els administradors i administradores de la Festa Major de Vilafranca han decidit recuperar el Festival Gloriós. Ho fan amb un nou format i amb un cartell musical integrat per primeres espases. El Gloriós se celebrarà a la zona esportiva el cap de setmana del 26 al 28 d’agost, amb música i foodtrucks.

El divendres 26 d’agost la nit estarà protagonitzada per Macaco i pels penedesencs Derrumband. Dissabte 27 hi actuaran Sopa de Cabra i Tàrraco Surfers. I diumenge 28 serà el torn de Manel i Arribar i Ploure.
El quintet d’administradors va donar tots els detalls sobre el festival divendres al vespre en un acte obert al Claustre de Sant Francesc.

Raimon Escofet explicava que el Gloriós és independent al cartell musical de la festa major i que han fet un plantejament a quatre anys vista.

Per la seva part, Ernesto Ginebra comentava que el calendari d’actuacions dels grups està molt tensat aquest estiu però les coses van encaixar de seguida.

Tots els concerts començaran a les 23h, amb obertura de les portes a les 22h, però el Festival Gloriós no només serà música.

De fet, a partir de les 20h hi haurà oberta tota una «zona village» amb diferents foodtrucks i espai de vins i caves perquè tothom qui vulgui pugui sopar o prendre alguna cosa allà abans dels concerts.

Les entrades ja estan a la venda i els tiquets per un dia costen 15 euros, més 0,68 cèntims de gestió, mentre que l’abonament pels concerts dels tres dies val 40 euros, més 2 euros de gestió.
Les entrades es poden comprar als webs de codetickets i de la festa major de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: