Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inaugura la nova exposició ‘Mutismes II’ a la galeria d’art Palmadotze

La mostra és un camí d’anada i tornada de l’artista Eva Miquel

L’artista Eva Miquel ha inaugurat una nova mostra, titulada ‘Mutismes II’, a la galeria d’art Palmadotze de Santa Margarida i els Monjos. L’exposició es basa en una selecció del seu treball recent, centrat i materialitzat a través del món del dibuix i la fotografia. Segons l’artista, el seu procés de treball és un camí d’anada i tornada entre el grafit i la fotografia.

Les seves obres estan enfocades des de dos punts de vista. La primera és més subjectiva i introspectiva, i situa l’espectador dins del paisatge, posicionant-lo com a protagonista del moment. La segona mirada, és des de fora, i proposa a l’espectador un enfocament més holístic vers el comportament i les relacions humanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: