Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní recupera les bones sensacions de les Festes dels Barris

Dijous van arrencar la Festa dels Barris de Sant Sadurní, una de les cites més tradicionals del calendari festiu del municipi i que tornava a celebrar-ho amb una programació d’actes al carrer.

Tot després de les restriccions dels dos darrers anys a causa de la pandèmia.
L’activació dels plans d’emergència per risc d’incendi i els episodis d’altes temperatures van obligar a ajornar el llançament de traques i castell de focs durant els primers dies de barris. En aquesta primera meitat de les festes no hi va faltar el tradicional Rengle dels confits que organitza el barri Ajuntament i que va comptar amb la participació dels nens i nenes dels centres educatius, que van recollir la tradicional coca i la paperina de confits de mans de regidores, regidors i treballadors de l’Ajuntament. Acompanyats per la banda dels barris, la comitiva va visitar també els residents de la Casa dels Avis, abans de participar al tradicional ball de la mantellina i un refrigeri en honor del personal municipal i mestres de les escoles municipals. Durant el cap de setmana han anat prenent el relleu els barris Sant Antoni, el Montserrat, que va oferir una extensa programació que es va prolongar fins la matinada, i l’Església, amb les seves tradicionals catifes de flors. Aquesta setmana el calendari festiu es completarà amb d’altres barris històrics, com el Diputació, Cavallers i el Raval.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: