Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quatre mesos de presó per una veïna de Sant Sadurní per insultar per Facebook un regidor del PP

Una veïna de Sant Sadurní ha acceptat aquest dimarts quatre mesos de presó per insultar el regidor del PP Carles Jiménez el gener del 2018.

La fiscalia demanava inicialment 15 mesos de presó, però davant l’acceptació dels fets i les disculpes que ha demanat la dona, ha rebaixat la petició, que la defensa ha acceptat i l’Audiència de Barcelona ha confirmat. La dona va titllar-lo de “corrupte i nazi”, a més d’insultar-lo per la seva suposada condició d’homosexual.

La fiscalia demanava inicialment un any i tres mesos de presó per un delicte contra els drets fonamentals i les llibertats públiques, 3.240 euros de multa, la supressió dels missatges insultants del seu perfil de Facebook, i la inhabilitació durant cinc anys posteriors a la pena de presó per a qualsevol professió o ofici educatiu en l’àmbit docent, esportiu o de temps lliure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: