Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Posar les persones al centre de les polítiques municipals és el repte de Montse Romagosa

Aquest diumenge al migdia i sota un sol que cremava Vilafranca en Comú ha celebrat al Parc de Sant Julià la presentació de Montse Romagosa com a candidata a l’alcaldia de Vilafranca.

Montse Romagosa remarca que millorar Vilafranca és una cursa de fons i també de relleus i que el canvi principal que li cal a la ciutat és una política que posi en el centre de les seves decisions a les persones.
L’acte iniciat per l’exregidor, Ramon Arnabat, va comptar també amb la presència del portaveu al Congrès d’Unidas Podemos-En Comú Podem, Jaume Asens, que va agraïr a Romagosa el valor de fer el pas endavant. També van intervenir la diputada al Parlament d’En Comú Podem, Jess González, explicant que a trevés de VeC han fet arribar reclamacions per la ciutat com una segona biblioteca o la millora de les comunicacions ferroviàries, i Alba Bou, regidora al govern d’El Prat de Llobregat, destacant el municipalisme dels Comuns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: