Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Varias s’incorpora a la Selecció Espanyola com a segon entrenador

Varias s’incorporarà a l’staff de Guillem Cabestany durant el Mundial (del 5 al 10 de novembre, a Argentina).

El tècnic del Noia, Pere Varias, s’incorpora al cos tècnic de la Selecció Espanyola Masculina d’hoquei patins com a segon de Guillem Cabestany. Així ho ha anunciat aquesta setmana la Real Federación Española de Patinaje a través de la seva pàgina web.

La coincidència dels campionats masculí i femení dels World Skate Games, que se celebraran a Argentina del 5 al 10 de novembre, ha propiciat una reestructuració de l’staff masculí i femení, ja que diversos integrants formen part d’ambdues seleccions. Així, Varias s’incorporarà a la selecció masculina com a segon entrenador, en substitució del també sadurninenc Francesc Bargalló, que treballarà únicament al combinat femení com a segon de Ricard Muñoz.

La Federació i el Noia han arribat a un acord perquè Varias s’incorpori a la selecció únicament quan s’aturin les competicions nacionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: