Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès Televisió estrena un programa sobre psicologia i un altre sobre rutes pel territori

‘Quadern de rutes’ i ‘Psicòlogues’ s’estrenen aquesta setmana a Penedès TV.

Penedès Televisió arrenca la setmana amb dos nous programes. El primer d’ells, sota el títol ‘Quadern de rutes’, i presentat per Caterina Tallón, descobreix les millors rutes per caminar del Penedès de la mà del guia Jaume Boquera, sempre acompanyat de diferents caminaires. Quadern de Rutes s’emetrà els dilluns a les 15.45, a les 18.45 i a les 22.45, amb reemissions l’endemà al matí i durant el cap de setmana.

L’altre programa es diu ‘Psicòlogues’ i, presentat per Laia Paretas, el que vol és endinsar-se en el món dels valors, dels comportaments, de les emocions i de les maneres diferents d’entendre la vida amb les psicòlogues Anna Romeu i Sandra López. El programa s’emetrà els dimarts a les 15.30h, a les 18.30h i a les 22.30h amb reemisions l’endemà al matí i durant el cap de setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: