Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neix un equip de futbol inclusiu fruit de l’acord entre Mas Albornà i Atlètic Vilafranca

L’equip va disputar el seu primer partit el passat mes de maig i la temporada vinent s’estrenarà en competició disputant la lliga WeLeague7

Mas Albornà i la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca han signat recentment un acord de col·laboració per la creació d’un equip de futbol inclusiu, format per jugadors amb diversitat funcional, i que formarà part de la disciplina del club.

Es tracta d’un projecte que ja portava alguns mesos en actiu i que ara passa a formar part de la disciplina de l’Atlètic Vilafranca. Després de setmanes d’entrenaments, l’equip va disputar el seu primer partit el passat 21 de maig, davant el Sitges.

En els darrers anys el futbol inclusiu ha adquirit un gran protagonisme. Una de les primeres iniciatives a Espanya va ser LaLiga Genuine, en què la majoria d’equips de Primera i Segona Divisió tenen un equip format per persones amb diversitat funcional. L’esport, una gran eina d’integració i inclusió.

En aquests mesos de col·laboració, l’entrenador de l’equip, i un dels impulsors, Ramon Llorens, ha passat a formar part de Mas Albornà com a voluntari. La temporada vinent l’equip donarà un pas més i participarà al campionat de lliga WeLeague7, i aquest diumenge l’afició vilafranquina els podrà veure sobre la gespa al Memorial Pau Pérez.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: