Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mor una persona en un accident de tractor al barri de Montjuïc de Guardiola de Font-rubí

Aquesta tarda s’ha produït un accident amb un tractor en un camp de vinyes de Montjuïc a Guardiola de Font-rubí que ha causat la mort del conductor

El tractor que conduia la persona morta s’ha precipitat per un desnivell de sis metres d’alçada. El vehicle ha acabat caient damunt del conductor que ha quedat atrapat. Quan els serveis d’emergència han arribat al lloc dels fets, no han pogut fer res per a salvar-li la vida. El camp de vinyes en que s’ha produït el fatal accident està situat a la zona de Montjuïc el terme municipal de Guardiola de Font-rubí. Bombers, Mossos d’Esquadra i ambulàncies del SEM s’han desplaçat a Montjuïc per a cobrir el servei.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: