Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les xerrades de Musicveu posen el focus en el benestar emocional

Divendres 10 de juny el va tenir lloc la segona xerrada musicveu, en aquest cas sobre el Benestar Emocional.

El Fòrum Berger va acollir les professionals del CAP Nord Sílvia San Juan i Mònica Cervera, per a donar visibilitat sobre l’acció social que caracteritza el Festival solidari Musicveu.

La millor manera d’acompanyar a les persones que pateixen Alzheimer i altres demències i als seus familiars és posant al seu abast els recursos disponibles que els poden ajudar a fer front a la malaltia. Estar informats, assessorats i orientats ajuda a les famílies a anticipar-se al que els vindrà i així estar preparats i disminuir el nivell d’angoixa que aquestes situacions poden provocar.

La Sílvia San Juan és treballadora social i la Mònica Cervera psicòloga, i han mostrat quins són aquests recursos amb l’objectiu d’intervenir en el benestar emocional dels familiars i cuidadors de malalts d’Alzheimer i altres demències i així millorar la qualitat de vida d’aquestes persones.

El Festival solidari MUSICVEU, que organitza la Fundació Pinnae, ha programat tres conferències sobre l’Alzheimer i altres malalties relacionades, que es duen a terme a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer. Aquestes conferències ens arriben en col·laboració de les entitats Llambrusca i TIÁM, beneficiàries del 8è Festival Musicveu pel seu programa Junts per l’Alzheimer i altres demències i pretenen donar a conèixer l’acció social que caracteritza el festival, aportant eines, coneixements i reflexió en diferents aspectes de la salut mental i el seu benestar emocional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: