Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les inscripcions de la FM dels Petits es faran el 9 i 10 de juny a partir de les lletres “AG”

Les inscripcions de la FM dels Petits es faran el 9 i 10 de juny a partir de les lletres “AG”

Aquest dimarts va tenir lloc el sorteig dels horaris d’inscripció per participar a la Festa Major dels Petits de Vilafranca.

Les inscripcions tindran lloc els dies 9 i 10 de juny, dijous i divendres de la setmana que ve, a l’Escorxador. Els administradors i administradores d’enguany van escollir una mà innocent que, un cop introduïdes a la bossa totes les lletres de l’abecedari, va extreure la A i la G. A partir d’aquest resultat s’estableixen doncs els horaris d’inscripció que es poden consultar al web de l’ajuntament.

Per fer la inscripció, cal portar el justificant de la preinscripció o bé el número de registre, un document que acrediti l’edat del nen o nena i la butlleta d’inscripció omplerta i signada pel pare/mare/tutor/tutora. També n’hi haurà el dia de les inscripcions.

Les inscripcions es faran per estricte ordre alfabètic i d’acord amb aquests horaris, i no s’inscriurà ningú abans de l’hora que té assignada. Es recomana ser puntuals perquè s’anirà avisant per ordre alfabètic a cada franja horària i cinc minuts.

Els infants que vulguin ballar amb el Drac, els Gegants i els Capgrossos han de venir el dia de les inscripcions perquè cal confirmar si fan l’alçada mínima que es requereix per participar en el ball. En cas que el ball que s’hagi escollit en primera opció estigui ple, se n’oferirà un altre en el mateix moment de la inscripció. Per participar a la Festa Major dels Petits el dia 1 de setembre no es podrà faltar a més del 25% dels assaigs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: