Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La marxa cicloturista Clàssica Penedès reunirà més de 700 ciclistes a les carreteres comarcals

Amb inscripcions exhaurides des del passat 29 de maig, la marxa tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 8h

La marxa cicloturista «Clàssica Penedès» torna aquest diumenge a les carreteres comarcals tres anys després de la darrera edició el 2019. Enguany s’arriba a la tercera edició d’aquesta cita amb la perspectiva d’una participació més elevada que en les edicions de 2018 i 2019.

El buit dels anys 2020 i 2021 a causa de la pandèmia ha fet créixer l’interès i l’afició pel món del ciclisme i aquest fenòmen es tradueix amb més inscripcions a la marxa.

Els ciclistes sortiran a les 8 del matí des de l’avinguda Catalunya de Vilafranca i, des d’allà, realitzaran un dels dos circuits que ha fixat l’organització, un de curt de 90 quilòmetres i un de llarg de 128. Tant el circuit llarg com el curt preveuen l’ascensió de Font-rubí i la de Les Ventoses

Un cop finalitzat els dos recorreguts hi haurà el sorteig d’un bicicleta d’alumini. Els clubs organitzadors, Velo Sans i Lets Velo, s’han marcat com objectiu continuar potenciant aquesta cita del món del ciclisme de manera anual.

Per la seva banda, la regidora d’Esports, Anna Doblas, s’ha felicitat per l’augment de participació femenina i ha reclamat dels organitzadors que, de cara a propers anys, tinguin present la possibilitat de muntar una marxa ciclista de caràcter familiar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: