Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Martinenca, campió de la Copa Ràdio Vilafranca 2022

L’equip de Sant Martí aixeca la seva primera Copa, després de disputar quatre finals.

La Martinenca és el nou campió de la copa Radio Vilafranca 2022 després d’imposar-se a la gran final a l’Hortonenc per 3 gols a 1. Una final marcada pel futbol, però sobretot pel gran ambient viscut a la graderia del Municipal de Vilafranca, plena de seguidors de dos equips que van aportar color i alegria.

Va tocar remuntada pels de Sant Martí, després de l’1-0 de l’Hortonenc, obra de Jaume Estragué, però abans del descans, Roger Farrerons aconseguia l’empat.

A l’inici de la segona meitat va arribar Lahouir El Houssin feia el segon gol de la Martinenca, i Pol Bravos situava 3-1 definitiu a mitja hora del final. Amb el xiulet de l’àrbitre, títol pel conjunt de Josan Navarro.

Era la primera final disputada per dos equips de Quarta Catalana i és el primer títol per la Martinenca, després de disputar quatre finals. L’Hortonenc haurà d’esperar per intentar aixecar la copa per primer cop.

El palmarès de la Copa l’encapçalen amb tres títols Molanta i Atlètic Vilafranca. Amb dos la Munia, Espirall i La Granada. La resta són per la Gornal, Sitges, Suburense, Sant Pau d’Ordal, Sant Cugat Sesgarrigues, Olivella, Riudebitlles i Torrellenc, nòmina d’equips que ara creix amb l’inclusió de la Martinenca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: