Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La CUP de Vilafranca demana explicacions a Interior sobre el policia local investigat

La CUP de Vilafranca demana explicacions a Interior sobre el policia local investigat

La CUP de Vilafranca, a través del grup parlamentari, ha entrat una bateria de preguntes al Parlament per esclarir els fets

La CUP de Vilafranca, a través del grup parlamentari de la CUP-NCG, ha explicat en nota de premsa que ha entrat una bateria de preguntes al Parlament, dirigides al departament d’Interior, per esclarir els fets, fiscalitzar les accions empreses i depurar responsabilitats, si s’escau, després de veure un vídeo on es podia veure una baralla entre dos homes, un d’ells policia local, fora de servei, que amenaçava a l’altre amb una arma.

La CUP pregunta al departament d’Interior si ha obert alguna investigació, així com si existeix un Pla Operatiu Específic o protocol en el qual s’estableixin mesures de seguretat i accions específiques que hagin de dur a terme els cossos de policia local, entre altres.

La Policia Local de Vilafranca deté una persona per atemptar contra un agent de l’autoritat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: