Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya ‘Stop Bretxa Salarial’ arriba a Vilafranca

La regidora a Barcelona, Elisenda Alamany, i l’estilista Marta Pontnou intervindran en un acte dinàmic i interactiu a la plaça Doctor Bonet del barri de l’Espirall.

Esquerra Republicana ha organitzat l’acte per denunciar que les dones cobren, de mitjana, 6000 euros menys que els homes cada any. L’acció forma part d’una campanya que aquest partit polític està duent a terme en diferents municipis catalans per situar al centre de l’agenda i del debat públic la bretxa salarial entre dones i homes, així com reclamar més polítiques feministes.
A Vilafranca, l’acte tindrà lloc el proper dijous, 16 de juny, a les set de la tarda, a la Plaça Doctor Bonet i comptarà amb les intervencions de la regidora d’ERC a Barcelona, Elisenda Alamany, i l’estilista i col·laboradora en diferents mitjans de comunicació, Marta Pontnou. L’acció tindrà un caràcter interactiu i els assistents també hi podran participar de forma activa.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: