Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Barraca organitza una Revetlla de Sant Joan popular al barri de la Girada

La revetlla era oberta a la gent de la vila amb concerts i una gran foguera

La Barraca de Vilafranca organitza per tercer cop consecutiu una revetlla de Sant Joan popular, oberta a tota la gent de la vila.

L’edició d’enguany s’ha celebrat a la rambla de la Generalitat de la Girada, amb activitats programades per a tots els públics. L’acte va engegar amb activitats pels més petits amb jocs de fusta per la canalla, un sopar popular “de dur-ho” i concerts amb el grup de folk empordanès Biterna i el grup de rock vilafranquí A Pressió i els PDs Partisano i Totiakko per acabar la festa.

Com a novetat La Barraca va encendre una gran foguera a la rambla de la Generalitat amb la Flama del Canigó, que arribarà a Vilafranca portada des del cim del Canigó. L’organització juvenil Arran va ser l’encarregada de portar la Flama des de la Plaça de la Vila fins la Girada, acompanyats pel grup penedesenc Filibusters.

La Barraca pretén apropar la cultura popular i els espais comunitaris a tots els racons de la Vila amb la tercera edició de la Revetlla Popular, i des de l’organització reivindiquen l’ús i l’accés a l’espai públic, que cada cop es troba més limitat i privatitzat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: