Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 3a Clàssica Penedès, una mostra de l’auge del ciclisme en els darrers temps

Més de 700 persones van prendre part a la marxa celebrada diumenge. En la prèvia a la cita, allau d’inscripcions, arribant al límit de 725, amb 100 peticions extra que no van poder ser satisfetes.

El passat diumenge tenia lloc la tercera edició de la marxa cicloturista Clàssica Penedès, una marxa no competitiva, organitzada per Cicles Sans i Lets Velo, que tornava a les carreteres penedesenques després de dos anys d’aturada obligada.

Una jornada que no va ser aliena a la onada de calor que vivim en els darrers dies. Un dels indicadors més clars va ser la quantitat de líquid que els corredors van ingerir per fer front a les condicions climatològiques: 3 litres d’aigua i beguda isòtonica, en comparació amb el litre i mig que cada corredor acostumava a consumir de mitjana.

Més de 700 persones van prendre part a la marxa celebrada diumenge. En la prèvia a la cita, allau d’inscripcions, arribant al límit de 725, amb 100 peticions extra que no van poder ser satisfetes.

En els últims temps, després de l’època de confinament, la pràctica d’un esport a l’aire lliure, com el ciclisme, s’ha generalitzat i ha viscut un gran creixement.

De cara a properes edicions de la Clàssica Penedès, els organitzadors tenen la voluntat de poder donar cabuda a un nombre major de participants, sense perdre la mesura i mantenint la qualitat organitzativa de l’esdeveniment. Les estimacions fan pensar que en un futur es podria arribar al miler de participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: