Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Carrión protagonitza el primer acte del desè aniversari de La Cultural Llibreria

La Cultural celebra els primers deu anys amb un cicle sobre el futur de llibreries i biblioteques a l’era digital.

La Cultural Llibreria vol compartir els seus primers 10 anys de vida amb un programa d’activitats que té com a objectiu reflexionar sobre el paper i el futur de les llibreries i biblioteques en un món que sembla evolucionar cap a la digitalització. El primer acte d’aquest cicle va comptar amb una conferència de l’escriptor i crític cultural Jordi Carrión, on va voler posar de manifest l’alternança amb el món clàssic i digital en un futur.

El cicle també atresora un segon propòsit i és el de compartir els col·loquis que s’han organitzat amb tots aquells vilafranquins i penedesencs que d’una manera o altra han acompanyat La Cultural durant aquests deu anys i l’han convertit en la seva llibreria de referència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: