Divendres, 29 de març de 2024

Farners, l’Espluga, Tordera i Noia són els campions del 40è Torneig de l’Enxaneta

La Poliesportiva de Vilafranca ha tornat a gaudir del tradicional Torneig de l’Enxaneta, un dels tornejos de base més prestigiosos del panorama de l’hoquei patins.

Aquest cap de setmana la Poliesportiva de Vilafranca ha tornat a gaudir d’una nova edició del Torneig d’hoquei base de l’Enxaneta, en la seva 40a edició. Un cap de setmana carregat d’activitat, en el que ha estat una festa, no només de l’hoquei patins, sinó del patinatge sobre rodes en general.

Tornava l’Enxaneta en el seu format tradicional després del parèntesi del 2020 i l’edició retallada per la pandèmia del 2021.

Un cap de setmana amb una cinquantena de partits en 8 categories al llarg de tres dies de competició, que va finalitzar amb el següent palmarès de campions: Farners, en prebenjamí; l’Esplugà, en benjamí; Tordera, en aleví; i Noia, en infantil.

En les categories de triangular, Sabadell va ser el campió en prebenjamí bronze; Manlleu, en juvenil; Reus, en júnior i Cubelles, en FEM 11.

També va tenir lloc una exhibició d’skateboarders i les patinadores del CP Olot, 13 vegades campiones del món en la disciplina de xous. Un canvi en el format de l’acte de presentació que es va dur a terme amb l’objectiu d’augmentar l’atractiu de l’esdeveniment.

El torneig de l’Enxaneta va comptar per primera vegada en 40 anys d’història amb la participació d’equips femenins en la categoria FEM-11, amb la presència de l’equip del Sant Ramon i el CP Vilafranca.