Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Enxaneta, 3×3, Clàssica Penedès i Memorial Pau Pérez, menú de cap de setmana esportiu a la vila

Vilafranca viurà un cap de setmana carregat d’activitat esportiva. També destaca la disputa dels quarts de final de la Copa Ràdio Vilafranca amb els duels Molanta – Hortonenc i Gelida – Martinenca.

Amb l’arribada de la calor i de l’estiu toca acomiadar les temporades esportives, amb la finalització de les respectives lligues i campionats. Malgrat això, el Penedès, i concretament Vilafranca viurà un cap de setmana amb una oferta esportiva ben variada amb esdeveniments de renom.

Un exemple serà la celebració de la 40a edició del torneig d’hoquei base de l’Enxaneta. Enguany el Club Patí Sant Ramon torna a impulsar el millor torneig base d’aquest esport a nivell nacional, amb una cinquantena de partits al llarg del cap de setmana a la Poliesportiva vilafranquina. Serà de divendres a diumenge.

Vilafranca també serà una festa del bàsquet, concretament diumenge, amb la disputa de la cinquena prova del circuit de 3×3 de la Federació Catalana. Prop de 400 jugadors podran gaudir d’aquest esport a la Rambla de Sant Francesc, en una jornada que es preveu calorosa.

Diumenge, també serà torn pel ciclisme, amb la tercera edició de la «Clàssica Penedès» una marxa cicloturista amb sortida i arribada a Vilafranca i dos circuits: un de de 90 quilòmetres i un de llarg de 128 amb les ascensions a Font-rubí i Les Ventoses.

El cap de setmana estarà marcat per la disputa dels quarts de final de la Copa Ràdio Vilafranca, al camp de l’Espirall. Dissabte a les 5 de la tarda, Molanta i Hortonenc lluitaran per un lloc a les semifinals; i a les 7 també ho faran Gelida i Martinenca. Uns equips alhora pendents de l’última jornada de la Tercera Catalana, que decidirà els dos semifinalistes de Copa. Amb la Múnia ja classificada, Riudebitlles i Espirall lluitaran per la darrera plaça.

I també hi haurà lloc pel futbol base, amb la celebració del primer memorial Pau Pérez. Un torneig organitzat per la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca amb equips de totes les categories de base masculines i femenines, i la presència dels millors clubs de Catalunya. El Municipal acollirà partits dissabte i diumenge de 9 del matí a 10 de la nit, i ja s’ha confirmat la presència de dos ex de la Fundació, com Alex Moreno, actual jugador del Betis, i Marc Roca, del Bayern de Munic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: