Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca viatgen aquest proper cap de setmana al País Basc

L’actuació principal serà diumenge a Orio, on inauguraran la placa commemorativa del 3 de 9 amb folre que els de la camisa verda hi van descarregar l’estiu del 2018.

Aprofitant aquesta actuació, els de Cal Figarot han organitzat un cap de setmana amb diverses actuacions als País Basc. La primera serà divendres a dos quarts de 9 del vespre a Ereñotzu, un petit poble a prop de Donostia. A Donostia actuaran dissabte al matí. Participaran en una cercavila i actuacions a la Plaza Berria i a la Katalunia Plaza. El mateix dissabte, però a la tarda, es desplaçaran a Hondarribia, per actuar a l’Arma Plaza. I diumenge serà el torn d’Orio, on tornaran a actuar a l’Herriko Plaza, el mateix lloc on ja van actuar fa 4 anys. Serà el segon viatge dels Castellers de Vilafranca aquesta temporada, després que a finals de maig es desplacessin fins a la Catalunya Nord.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: